02-09-13

18. Swiffer

Dag allemaal !

Na een welverdiend rustig weekendje, kunnen we er weer vol energie tegenaan gaan !

Om een jarenlange traditie terug in ere te herstellen, zullen we zo nu en dan terug eens goed lachen met mijn zusje Lily !

 

Vroeger ging cHeFkOeK Lily mooi gepluimstaart door het leven ... nu ja ... mooi ... het leek eerder op een geëlectrocuteerde pluim ...

 

DSCN5057.JPG

 

 

Maar na een brutale confrontatie met een knipschaar, is haar "trots" gedecimeerd tot ... ja waar doet dit ding jullie aan denken hé ??

 

swiffer.jpg

 

Inderdaad een swiffer !!!

Ik twijfel er niet aan of jullie kunnen zich wel de flauwe grapjes van vrouwtje voorstellen als ze die haar poetsmateriaal uit de kast haalt en het doosje met de swiffervervangkussentjes is leeg ... en nee vrouwtjes grapjes zijn al heel lang niet meer komisch !

 

Toch lichtjes schuddebuikend van het lachen denkend aan het feit dat Lily nu met een swiffer in haar poepegatteke rondloopt, wenst jullie Misske iedereen die hier komt lezen een fijne week !

Miss Poppy

 

 

 

 

 

 

06:08 Gepost door Miss Poppy in dieren, Miss Poppy spreekt, Silly Lilly Day !! | Commentaren (1)

22-07-11

Stripheld(in)

Zoek de verschillen !

Model A

DSCN4635.JPG

.

Model B

kuifje.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1) Model A stond als laatste in rij bij het uitdelen van "de grijze massa", model B daarentegen was er minstens als eerste bij.

2) Model A heeft steevast een ietwat slaperige, afwezige blik in de ogen. Aan de nooit aflatende onderzoekende blik van model B's oogjes zal raar of zelden iets onopgemerkt blijven.

3) Het slanke, sportieven, afgetrainde body van model B, staat in schril kontrast met het ietwat gezettere volume van model A.

De overeenkomsten ?

Wel naast het feit dat beide gerenomeerde speurneuzen zijn, blijken ze ook allebei gezegend te zijn met een formidastisch knappe kuif die zonder enige tussenkomst van wie of wat dan ook eigengereid doet wat een kuif hoort te doen !

Dikke kuif knuf !

Miss Poppy

 

 

06:20 Gepost door Miss Poppy in dieren, Silly Lilly Day !! | Commentaren (0)