17-11-13

40. Lily heeft een job !

morgen, morgen, morgen !

Gisteren een knus binnenblijf-dagje gehad, met al die mist zag je amper waar je je pootjes moest zetten. Vandaag weet ik het nog niet ... het begint zo stillekes aan licht te worden en ik zie in ieder geval mijn favo-tuinplaatsje in de verte liggen, ge weet wel hé, de composthoop achteraan in de tuin ! Dus van die mottige mist zullen we waarschijnlijk vandaag geen last meer hebben ! 

Maar ik ging jullie vertellen over mijn kleine zusje haar nieuwe job ! Onze plaatselijke tuindierbak-winkel waar je zonder probleem met je modderpotenvoeten binnen mag zolang je je klantenkaart maar bij hebt, heeft een nieuw merk diepvries hondeneten. 

En natuurlijk mag de top-omnivoor van onze buurt en omstreken, mijn zusje Lily, proefkonijn spelen !!

lily proefkonijn.JPG

Er wordt natuurlijk niet alleen gekeken of de doelgroep, de Lily en bij uitbreiding de andere vierpoters, het lekker vindt maar ook wat de eventuele gevolgen voor de omgeving en het milieu zijn. 

Voor ons, mijn vrouwtje en ik, is vooral de gasproduktie belangrijk. Lily is al topproducent op dat vlak en alles wat het produktiepeil de hoogte in stuurt, wordt dan ook angstvallig vermeden ! 

Soit, tot hiertoe is alles probleemloos verlopen, Lily is keidol op haar nieuwe gastronomische lekkernijtjes en wij zijn nog niet vergast ...

Wordt misschien wel vervolgd ...

Dikke zondagse knuffel van Miss Poppy

!

 

07:52 Gepost door Miss Poppy in dieren, Miss Poppy spreekt | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.