15-09-13

24. Paniek om de mens

Weer een weekje dat voorbij gevlogen is, alhoewel het me toch best heel wat (achteraf bekeken, storm in a teacup) muizenissen in ‘t kopje bezorgd heeft …

Vorige zondag hoorde ik mijn vrouwtje terloops aan iemand vertellen dat de mens er mee ophoudt !

 

wham!.png

Mijn hartje sloeg verschillende slagjes over en ik kreeg het Siberisch koud alhoewel het toen toch nog best aangename, zo’n beetje indian summer, temperaturen waren.

Na bekomen te zijn van die eerste ijsblokjes-douche begon mijn helemaalverschrompeldvandeschrik breintje toch te werken … ontelbare praktische problemen schoten door mijn grijze celletjes … gaan alle mensen weg of moet ik alleen vervanging voor vrouwtje zoeken … hoe kom ik in de (hang)kast waar mijn koekjes staan zonder de mens (waar vind ik nog zo’n reuzin als mijn vrouwtje?)… wie zal er ’s morgens mijn bordje vullen met mijn dagelijkse kost (voor zover ik weet is jeroen toch ook een mens) … maar aan de top van ’t lijstje prijkte natuurlijk mijn allergrootste bekommernis … wie zal mij knuffelen als de mens er niet meer is ???

Zucht ….

’t Probleem is ondertussen opgelost want even terloops en langs haar neus weg hoorde ik haar dan wat later vertellen dat de mens in feite een vlaams muziekgroepeke is dat er effen mee ophoudt…

Foei ! Foeifoei ! 3dubbelenfoei ! Zo de stuipen op mijn lijfje jagen, hier gaat ze nog spijt van krijgen, let op mijn woordjes !

Miss “the revenger” Poppy

07:05 Gepost door Miss Poppy in dieren, Miss Poppy spreekt | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.