04-09-13

19. Een Bloemzak !

Ik, Miss Poppy, overal bekend en beroemd voor haar spitsvondige ideetjes, wil jullie vandaag haar laatste ontdekking voorstellen ! Eerst zal ik effen de voorgeschiedenis van deze ontdekking schetsen.

 

Zoals alom geweten, durft mijn vrouwtje al wel eens van het rechte pad afwijken en haar beperkte maar kostbare tijd toch verdelen tussen mij verwennen en de buurvrouw haar pussycat Bijoe bezoeken.

bloemzak 3.jpg

Op zich zijn die bezoekjes een daad van landsverraad, maar om personeelstekortredenen wordt dit voorlopig nog door de vingers pootjes gezien. 

Buurvrouw is op de hoogte van dit probleem en probeert dan ook altijd een cadotje mee te brengen als ze terug van vakantie of zo komt al was het maar om de gespannen sfeer wat te milderen. Meestal situeert het onderwerp van deze cadotjes zich in de pussycattenwereld, maar deze laatste keer heeft ze zichzelf overtroffen !!  

bloemzak 1.JPG

Knap hé ! Maar wat nog knapper is, is dat deze mooie bloempjes niet in een vaasje of zo staan, maar gewoon in een plastic zak zitten !

bloemzak 2.JPG

 

 

Die zak valt niet om en het water loopt er niet uit ! 't is begot gewoon een wonder, een mirakel, een euh ik weet niet wat, maar tis vooral ORIGINEEL !!

Daarom nogmaals "Dank u buurvrouw" voor deze prachtig bloemzak !

Miss Poppy 

poppies.png

 somewhere in Flanders Fields !

 

 

05:25 Gepost door Miss Poppy in dieren, Miss Poppy spreekt | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.