17-08-13

11. De vraag van vandaag !

In deze moderne wereld, is het niet meer dan normaal, dat ook de hulp en het advies van mijn burgers ingeroepen wordt ! Daarom deze oproep ! Alle hulp is welkom, elke goede raad zal in dank aanvaard worden, maar deze problemen moeten nu eenmaal zo snel mogelijk opgelost worden !! 

Case 1: 

Als mijn vrouwtje mij mee uit wandelen neemt, is zij verplicht om een "plastiek zakje" mee te nemen om de "gebeurlijke ongelukskes" op te ruimen ... en gelijk hebben ze, ge weet wel, de polies, meer blauw in 't straat enzo (zie ook case 2 en mogelijk ook case 3 hierover) etc .. Bovendien hangt haar een ferme (GAS-) boete van superveel eurootjes boven haar koppeke als zij mijn "bijdrage aan de gemeenschap" vergeet op te rapen en daar maar onopgeruimd laat liggen !

Mijn vraag aan jullie is deze, denk er eens goed over na ...

WAAROM MOETEN PAARDEN-BEZITTERS GEEN PLASTIEK ZAK (van minstens 60 liter, jaja zo'ne grote grijze) BIJ HEBBEN ????

KRIJGEN DIE DAN GEEN BOETE ? IK DENK HET NIET ! HIER LIGT AL WEKEN EEN "PAKKETJES" OP 'T FIETSPAD EN ER IS NIEMAND DIE ENIGE MOEITE DOET OM HET OP TE RUIMEN !!

Foei ! Foei ! Dit ruikt naar (vanallles onsmakelijks, maar voornamelijk) naar discriminaties tegen ons die kleine viervoeterkes !

Dit was een officiële mededeling van Miss Poppy, Ministeriss van Proper-iteit

 

ps: paardjes zijn schattige en lieve diertjes, zoals steeds zal het wel de schuld zijn van de "baasjes" ... of was dat nu geen

 

 

 

 

11:19 Gepost door Miss Poppy in dieren, Miss Poppy spreekt | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.