17-02-13

P.I.P.P.

Goeie morgen allemaal !

Zoals gezegd is het linkje met het vorige postje "plastiek" dus hier gaan we !

Jaarlijks ga ik een keertje of 4 per jaar op controle bij de dierenarts. Voor mij trouwe lezertjes hoeft hier geen verdere commentaar bij, maar misschien zit er hier en daar toch een nieuwelingetje tussen, daarom een kort woordje uitleg.

Bijna 3 geleden werd ik met spoed geopereerd voor stenen (struviet) in mijn blaasje. Niks aan de hand zei de DA, gewoon vanaf nu op dieet en dan blijft alles picobello. Was het maar waar geweest, want bij de eerste controle, zo'n 3 maand later, bleek er opnieuw een steen (oxcalaat) in mijn blaasje te zitten. Omdat dit slechts heel uitzonderlijk voorvalt, 2 verschillende soorten steen, en de 2de al na een 3-tal maanden, werd ik vanaf dan op trimestriele controle gezet en werd het P.I.P.P.procedé in gebruik genomen. 

P1000891.JPG

P.I.P.P. staat natuurlijk voor plasje-in-plastiek-potje mikken en opsturen naar het labo. Hoe dat in zijn werk gaat, laat ik aan jullie verbeelding over. Hou er alleen rekening mee dat het potje mét dekseltje opgestuurd zal worden. Nogal wiedes zenne ! De stapel papier op de achtergrond heeft er niks mee te maken, of het zou moeten zijn om duidelijk te maken dat er nogal wat papier verspild wordt aan onnodige drukwerken die ze wekelijks in de brievenbus droppen...

We blijven volgende keer nog effen in de plastieke sferen, maar deze keer om eens goed te kunnen lachen met mijn vrouwtje haar "kemels" !

Groetjes van jullie werfleidstertje (meer uitleg volgt), Miss Poppy

ps: Het labresultaat was tiptop in orde ! Mijn blaasje in steenvrij, maar gaat dat wel zo blijven met al die werfwerkzaamheden  hier ...    

 

07:56 Gepost door Miss Poppy in dieren, Miss Poppy spreekt | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.