15-02-13

een nieuw hondje !

't was best wel verschieten vorige week ! Ik verschoot gewoon in alle mogelijke kleuren van de regenboog, ik was precies zo'n reuze kleurpotlodendoos ! 

Vrouwtje gaat winkelen, in 't buitenland, wel ja, zo ver is het nu ook weeral niet, Nederland ligt hier op een boogscheut vandaan. Normaal gezien komt ze dan met een resem eetspulletjes die je hier niet kan vinden, maar deze keer had ze een beetje een rare doos bij, eentje met (lucht ?) gaatjes in. Maar het was vooral wat er op gedrukt stond, dat maakte dat jullie Misske nog maar eens een lichte paniek aanval kreeg ! Een schandaal is het !!!!

Ik moet toch eens een goed babbeltje maken met mijn vrouwtje hé ! Zo'n paniekaanvallen zijn slecht voor mijn gezondheid, jullie Misske is al een min of meer niet 100% functionerend hondje en dan dit soort miserie er nog bij, dat kan ik missen als de pest. Soit, ik dwaal af !

Ge wilt zeker weten wat er op de doos stond ?? Awel "DOG small " !!!!!!!!!!!!!!! Toen vrouwtje de doos héél voorzichtig op tafel zette en ze openmaakte, werd mijn keeltje nog wat meer dichtgesnoerd. Lily was ondertussen al van haar stokske gegaan, flauw en in zwijnm gevallen ... ik niet ... ik bleef vrouwtje scherp in 't oog houden en kon gelukkig snel een zeer diepe zucht slaken (raar woord hé) ! 

Er zat dus wel echt een "small dogske" in, maar gelukkig wat 't er eentje van plastiek !!

P1000962 blog.jpg

't is een braafke, niet bijzonder aktief, maar 't is wel een radio-aktief woefke als ge het mij vraagt. want 's avonds als de lichtjes uitgaan bij ons thuis, geeft het een raar groen fluo-achtig licht ! 't zal waarschijnlijk een alien-woefke zijn, ma soit, dat maakt niet uit, zolang 'em maar van mijn koekskes en speeltjes afblijft !!

D'er zit hier een beetje een vervolg-dingetje in mijn laatste postjes hé ? Hebt ge 't opgemerkt ?

Wel, 't ging eerst over staarten met meer of minder haar => dan kwam er een harige hond aan te pas => die op zijn beurt een hond van plastiek werd => dus logischer wijs gaat het volgende keer over iets plastiekachtig niewaar ;-)

Seejoelater !

Miss Poppy

 

 

06:28 Gepost door Miss Poppy in dieren, Miss Poppy spreekt | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.