10-02-13

harige kwesties ...

Zullen we het vandaag is effekes hebben over een paar harige kwesties ? En alvorens jullie met paniek op 't smoeleke wegcrossen, neen, het gaat niet over politiek !!

Waarover dan wel, hoor ik jullie denken ? Wel, bijvoorbeeld, Lily is tot voor kort altijd lang-gestaart door 't leven gegaan.

staart lily 2.jpg

Dat was tot ze, we weten nog altijd niet hoe, plots een enorme, gigantische opeenhoping van knoopjes had in datzelfde staartje. Vrouwtje wijt het aan de turbulente levensstijl van mijn kleine zusje, ik persoonlijk vermoed dat ze haar pootje in het stopkontakt gestoken heeft en daardoor die wirwar van samengeklitte staarthaartjes heeft gecreerd.

Voor dergelijke dramatische situatie gelden alleen maar drastische maatregelen, dixit Lieve, onze hautecoiffuremadam, en ze zette er vervolgens de schaar in !

staart lily 1.jpg

Dus nu gaat het Lily hondje kort-gestaart door het leven, alleen vergist vrouwtje zich zo en nu dan wel eens als ze weer eens haar swiffer-ding niet direct kan vinden ...

Ook een haarkwestie, en in 't begin zelfs min of meer onherkenbaar, betreft mijn vrouwtje. Waar zij vorig jaar nog met bijna zwarte (geverfde) haartjes door het leven stapte, is zij nu (naturel) grijs ! 't is effen wennen, maar de positieve kant van heel deze zaak is dat er nu meer centjes in 't portemonneeke blijven voor speelgoed-aankopen, dingen die jullie Misske nog steeds verblijden !!

Tot binnenkort !!

Miss Poppy

 

07:09 Gepost door Miss Poppy in dieren, Miss Poppy spreekt | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.