11-02-13

Alles loopt op (nieuwe) wieltjes !

Hoi !

Vorig jaar bracht de Sint (of was het nu de Kerstman), nog een laat cadoke voor mijn vrouwtje ! Haar vorige tuuteke had eigenlijk al de pensioengerechtige leeftijd bereikt, maar mijn vrouwtje doet zulke dingen nooit rap weg want ...

1 -> ze kosten handenvol centjes

2 -> zolang ze starten en rijden is mijn vrouwtje content !

Ma soit enkele dagskes voor kerst, stond er dan toch ineens, boem-pataat, een nieuw 4-wielerke te blinken voor onze deur !

Yeuh ! Knap ! Proper (toen nog wel, want daarna is het beginnen sneeuwen en de bijhorende smurrie heeft er voor gezorgd dat zilvergrijs nu meer en meer op donkerbruin gestreept begint te trekken). D'er werd gekeurd, goedkeurend mompellend er rondgewandeld en zo veel meer, tot het dan eindelijk aan mij was om het gevaarte (hihi, ge hebt een vergrootglas nodig om em te vinden) te inspecteren.

En lap, dat ging al direct mis ! D'er viel een stuk van de zijkant af ! Mij krijgen ze daar dan met geen stokken meer in, alléé, als ik op de achterbank zit zonder zijkant, zie dat ik eruit val ! Vrouwtje lachte mij natuurlijk vierkantig en rechthoekig uit en probeerde mij gerust te stellen door te zeggen dat ze nu eindelijk 4 deurtjes heeft in plaats van 2 en dat het alleen maar voor makkelijker voor mij zou worden om in en uit haar tuuteke te klauteren ... en ik moet toegeven, ze had gelijk ! Ik kan nu, helemaal op m'n eentje, van op het voetpad met een sierlijk sprongetje op de bank landen. Heel wat anders dan vroeger toen vrouwtje mij door het open portier met een welgerichte worp op de (verre) achterbank deed landen.

Kijk, onze achterbank is ruim en speciaal voor ons heeft de Sint er een nieuw imitatiebontenplaidje bijgedaan !

P1000883 klein.jpg

De voorzetel staat ideaal, net kortbij genoeg, zodat ik er met mijn liefelijke voorpootjes op kan staan om vrouwtje op een veilige manier door het verkeer te leiden !

P1000881 klein.jpg

Alleen heeft em nog een ietwat vies stinkend geurtje, maar dat zal wel verdwijnen denk ik, als we Lily nog een paar keer meenemen ... Want kijk, zelfs die wordt er precies een beetje mottig aan 't maagske van !

Onschuldig

P1000887 klein.jpg

Volgende keer nog een harige kwestie !!

Dikke knuffel van jullie Misske

06:20 Gepost door Miss Poppy in dieren, Miss Poppy spreekt | Commentaren (1)

Commentaren

We zijn blij jullie weer op de blog te mogen vinden met keileuke verhaaltje. Wij hebben vorig jaar ook een nieuwe auto gekregen, en nu we niet meer op de zetels van vrouwtje's nieuwe vierwieler mogen kotsen, moeten we in een bench. Bovendien laten wij jack russells overal korte witte haartjes achter, en ook dat is uit den boze nu. Gelukkig mogen jullie nog wél op de zetels !!

Gepost door: Isha Pisha | 12-02-13

De commentaren zijn gesloten.