28-01-13

Startproblemen ...

Pfft ... Ik had het wel wat eenvoudiger verwacht, zo een blogje terug opstarten ! Naar oude gewoonte zou je zo min of meer denken dat het aan ons "blogplatformpje" ligt, maar niks is minder waar !

Ik had natuurlijk het plan opgevat om in stijl te starten, maar technisch werden er wat (tover-kollen)stokken in mijn wielen gestoken.

Mijn eerste ideetje was officieel van start te gaan met een formidabel luidknallend startschot, kwestie van er voor te zorgen dat jullie allemaal gehoord hadden dat ik terug in blogland geland ben. Elke kastdeur heb ik open gehad, de zolder, de kelder en alles daartussen heb ik aan een minitieus onderzoek onderworpen, maar nergens een pistool te vinden  ! Soit, moest ik er eentje gevonden hebben, 'k had er toch niks mee kunnen aanvangen !!! Wat tussen al die rommel die mijn vrouwtje (naar eigen zeggen) helemaal niet bijhoudt, vond ik ook geen munitie, het werd dus wuif maar dag met het handje pootje naar dit fijne plan. Deze start-schot-kogel zou nooit door de kerk gaan ... 

Plan B dan maar, op zich ook een puik plan, eentje waar jullie Misske aan een formitastische snelheid uit haar startblokken zou vliegen ! Maar spijtig genoeg moest ook deze prachtige gedachte snel opgeborgen worden. De fameuze startblokken had ik snel gevonden, in het tuinhuisje (ook wel "ons kot" genoemd). De duivelse blik die mijn vrouwtje op dat moment mijn richting uitwierp, was een niet te missen signaal dat als ik haar bouwwerk van (start)blokken en planken zou durven afbreken ('t maakte zelfs geen verschil als ik die bloempotten op de grond gezet zou hebben), ik de rest van mijn leven als een heel triest hondje zou moeten slijten, koek-loos zou ik door de resterende dagen van mijn leventje moeten gaan ...

Ach, ik zal er maar aan beginnen zeker, mijn 2de start ! Het gaat in het begin een beetje een heen en weer worden, ge weet wel, met flashbacks enzo. Er zijn toch een paar dingetjes die ik jullie wil vertellen die de afgelopen maandjes gebeurd zijn, maar om jullie niet helemaal horendul te maken, zal ik jullie op voorhand waarschuwen wanneer we backintime gaan !!

Dikke knuffel van jullie Misske !!

DSCN5949 2.jpg

Was getekend,

Miss Poppy

CEO - CFO - CPO - CDO van The Daily Tail

 

 

      

 

08:48 Gepost door Miss Poppy in dieren, Miss Poppy spreekt | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.