24-01-12

't is alweer de 57ste dag ...

dat ik hier nog eens een woordje kwam placeren ... daarom !!!

Dag mijn beste vriendjes !

Vergeet gerust al die eindevandewereldscenariotjes of andere negatieve gedachten, jullie Misske is terug en in al haar glorie en gezondheid ! Natuurlijk denken we dan effekes niet aan mijn stom dieet hé,  positief als we zijn, kijken we vooruit ! En vooruit kijken wil zeggen ...

.. dat binnen exact 33 dagen mijn vrouwtje "oud" wordt. Daar is niks meer aan te doen en we gaan daar verder ook geen woordjes meer aan vuil maken, ze moest maar een paar jaartjes later geboren zijn.   

Mahaaareuhh 

... dat wil ook zeggen dat over 64 dagen jullie eigenste reporterinneke 5 jaartjes jong wordt ! Vergeet de regeringsproblemen, de hoge elentriekfacturen enzovoort, wat jullie Misske zit hier te popelen om haar Lustrum te vieren. Lustrumetjes gaan, naar eeuwenoude tradities, gepaard met hopen fijne speeltjes en andere fun-artikelen ('t mag ook van een andere winkel zijn natuurlijk) maar indien het effekes mogelijk is dankuwelenmerci ook met lekkers, liefst hopen, bergen, bergketens lekkers ! Zeker als je weet dat dit meisje meer dan de helft van haar lustrumetje op vies-en-onsmakelijk dieetkost moest overleven ! Ik hoor het mezelf niet graag zeggen, maar zelfs zo'n zelfgebakken taartje door mijn vrouwtje in mekaar geklutst zou er zonder probleem ingaan !

Voor de rest ... hmm ... ik trakteer jullie een paar keertjes op oudbakken brol van vorig jaar maar een portietje of zo dagelijkse kost zal er ook wel bij zijn !!

Dikke knuffel

Miss Poppy !

11:03 Gepost door Miss Poppy in dieren, Miss Poppy spreekt | Commentaren (1)

Commentaren

Misske

nog dagen dromen .... van al die snoepekes en en kadoooooootje
Maar we zijn superblij iets van jullie te horen.

Dikke knuffel

ps : we tellen mee af hoor

Gepost door: Ingrid | 24-01-12

De commentaren zijn gesloten.