07-12-11

Yeuh !!!

Dag mijn lieve lezerkes !

Jullie Misske is terug van weg geweest en is helemaal klaar voor een vernieuwde blog-start !!

Mijn crisis-manager-petje heb ik aan de kapstok gehangen zodat alles hier weer zijn normale gangetje kan gaan.

Mijn landje en de rest van de wereld is weeral gered. Den-bert was content en nu is het aan den-elio om het verder af te werken hé ! Hij moet eens leren om op zijn eigen pootjes te staan en niet altijd op de ervaring van jullie Misske te rekenen om z'n problemen op te lossen !! Den-bart heb ik getroost met een kleintje met ne curryworst special, carolientje mag weer met haar duikbootje gaan spelen en madam "non" zegt eindelijk "yes!"

Nu nog zorgen dat de'n euro niet valt, want tegen dat hem op de grond ligt, zitten we met ne frank en daar kunt ge tegenwoordig niks meer mee kopen!

Het milieu heb ik spijtig genoeg niet kunnen redden ... kijk ...'t is winter, maar het lijkt wel lente of herfst. Lily en ik willen een meters dik sneeuwtapijt !!! Vrouwtje (de spelbreker) niet, maar gelukkig heeft die niks te zeggen !

Gisteren zullen ze daarboven gedacht hebben dat we een garden party hadden denk ik ! Eerst was er loeiharde en oorverdovende muziek, die diepe bas-tonen, het leken wel donderslagen ! Daarna hebben ze daarboven hun ijsemmerke leeg gemaakt want er bleven maar ijsblokjes uit de lucht vallen ! Ik kreeg er zo eentje boenk op mijn kopje en er groeide gelijk een bultje op mijn poezelig bolleke. Daarna hebben ze een heel creche kindjes met het badwater weggegooid, want er is verdorie wat water uit de lucht gevallen. En vandaag, awél ik denk dat ze in de solden hopen windmolentjes gekocht hebben, want ik waai gewoon van mijn pootjes af !

Morgen, een primeur !!

en 't was geen beaujolaike !!

12:58 Gepost door Miss Poppy in dieren, Miss Poppy spreekt | Commentaren (1)

Commentaren

Hallo lieve, pluizige reporter ... een nieuwe start, en wat eentje ... leuk postje. Heb ervan genoten, leuk om weer langs te komen en te genieten van je nieuws sprokkels.
Ben je klaar voor de gezellige decemberdagen? Veeel pakjes opkomst met hopelijk wat lekkers erin of anders bijt je vrouwk's sloef maar aan flarden, dat zal ze leren.
Mag ik je een dikke knuffel geven, jij keine deugniet. Poot en tot blogs XXX.

Gepost door: Chris | 07-12-11

De commentaren zijn gesloten.