08-12-11

Dé primeur van 2011 !

Vorige week heb ik (en Lily natuurlijk ook) een primeurke gehad, en 't was zoals gezegd geen beaujolaike ! Ik zag het (toen nog) eerder als erkenning en beloning voor het goeie geleverde werk, mijn vrouwtje niet dus.

Al een paar nachten na elkaar hebben Lily en ik vrouwtje 's nacht wakker gehouden met ons (aanhoudend) geblaf. Vrouwtje komt dan naar beneden gestormd, brult de buurt wakker, wringt onze nek om (da's een grapje natuurlijk) en legt ons het zwijgen op ... voor effekes ... tot zij terug boven is ... want dan steken wij natuurlijk opnieuw van wal met onze serenade. Waarom doen wij dat, wel omdat wij super-waakhondjes zijn en als wij verdachte dinges horen, onze keel luidkeels moeten open zetten om alarm te slaan.

Goed gedaan denken jullie nu, maar zoals reeds gezegd denkt mijn vrouwtje hier anders over. Mijn vrouwtje haalt steeds het onnozel argument boven, dat zij haar nachtrust nodig heeft en dat zij door dat geblaf geen oog kan dicht doen. Stank voor dank zegt het spreekwoord, en geloof me ik krijg hier al genoeg stank van mijn lief klein zusje, een dankutje van mijn vrouwtje zou zeker geen kwaad kunnen !!

Want tenslotte is stoute twee-voeters verjagen en zorgen dat die niet in ons huisje komen en niks meejatten, toch een ferme prestatie !

Haha, zegt mijn vrouwtje dan, wie zegt er dat Miss Poppy die bandieten echt verjaagd heeft ? ('t is echt n"ongelovige thomas hé) Miss Poppy heeft misschien alleen een paar late fuifgangers de stuipen op het lijf gejaagd ?

Awél zeg ik dan, het bewijs is er toch hé ! Ik heb ze verjaagd en daarom zijn ze maar eens effen bij mijn vrouwtje op 't werk langsgegaan om te gaan inbreken !!

Misschien, zegt mijn vervelend vrouwtje, dacht dat gespuis wel, hier in dit huisje valt niks te rapen, want hier woont een arm madameke die al haar centjes al aan haar verwende hondjes uitgeven heeft!

Lap ! Einde van de discussie !

Want tegen dit soort gebeuzel en gewauwel kan ik natuurlijk niks inbrengen, want, met alle gezond verstand van de wereld, wat moet ge nu antwoorden op zo'n klinkklare onzin ! 

Bon, onstuitbaar blafgedrag, heeft er voor gezorgd dat wij, voor 't eerst, de nacht doorgebracht hebben op mijn vrouwtjes bedje !! Zalig was het !! Superzacht zo'n donsdekentje !! Als ge het mij vraagt, zeker en vast voor herhaling vatbaar !!

Ik had natuurlijk gehoopt dat vrouwtje eindelijk begrepen had, dat het alleen "oogjes dicht en snaveltjes toe" was indien wij tweetjes de nacht in haar bedstee mochten doorbrengen. Spijtig genoeg is dat planneke mislukt ... zonde hé ! Wij blaffen er dus 's nachts weer lustig op los, ooit zal het wel doordringen bij dat keikoppig vrouwtje van ons !! En dan mag zij op beneden in de zetel gaan slapen !

ps: ik moet het toegeven, maar't waren wel keislimme pikkedieven die ons vrouwtjes werk een bezoekje gebracht hebben want ze hebben alleen de cado-cheques gepikt en de vies smakende speculaze mannekes hebben ze gewoon laten liggen ....

Sluutjes 

Miss Poppy die nog nadroomt van een dromenland vol donsdekentjes !

12:00 Gepost door Miss Poppy in dieren, Miss Poppy spreekt | Commentaren (1)

Commentaren

Hey hey ... wat een verhaal, je bent me d'er eentje Miss Poppy!
Fijne dag verder, dikke knuffel.
Lieve bloggroetjes

Gepost door: Chris | 08-12-11

De commentaren zijn gesloten.