19-11-11

Schandalig !!!!

'k weet het !

13 dagen MissPoppy-loos zijn jullie ondertussen ...

'k hoop echt dat jullie mij niet helemaal vergeten zijn !!

 Die aangekondigde staatsgreep, verkiezingen enzovoort, daar is niks van in huis gekomen ! Onderhandelingen ? Vergeet 't ! Vrouwtje wil gewoon niet luisteren en blijft halsstarrig overuren kloppen ! En op een beeteke hulp van den elio hoef ik niet te rekenen, die kan zijn eigen problemen nog niet oplossen, ziedevanhier dat hij mij komt helpen ! 

 Soit, vorige week .. Vrouwtje had voor de verandering nog eens een lang weekend en is met oma naar een kerstmarkt geweest en heeft 2 lieve pluche kerstdieren gekocht, een Rudolphke en een naamloos maar keitof eekhoorntje ! De speeltjes staan (voorlopig) op de schouw.

 

DSCN5512.JPG

 

Moet ik echt vertellen dat ik het liever anders gehad zou hebben ! Toen vrouwtje thuis kwam, heb ik die 2 dolenthousiast uit de boodschappenmand geplukt en ben er linea recta de tuin mee ingecrossd. Spijtig genoeg werd jullie Misske achtervolgd door een vloekend en tierend vrouwtje, die de 2 arme sukkeltjes van een gewisse dood ten gevolge van mijn vlijmscherpe slagtanden probeerde te redden ... Duh ! IK MAAK GEEN SPEELTJES KAPOT die vallen altijd vanzelf en helemaal alleen uit elkaar ...!! 

 Is da alles wat vrouwtje gekocht had, hoor ik jullie stomverbaasd vragen. Nee, natuurlijk niet, die kerstroos kon ze echt niet laten staan. Gezien mijn speelverbod met het pluche gedierte, hoop ik daarom van harte dat het plantje vanzelf de geest geeft en liefst rap en nog voor vrouwtje het zelf kapot krijgt. 't zal haar leren !! 

 Triest verhaaltje hé ? Niet echt een topdag voor jullie Misske !! Wacht maar, het wordt nog erger !! Want gezien op kerstmarkten rondlopen, hongerig maakt, zijn die 2 chinees gaan afhalen en hebben daarbij heleganst en compleet dees klein uitgehongerd hondje, Miss Poppy dus, vergeten ! Mij op mijn honger laten zitten, de snoodaards !!! 

 Deze week, heeft ons huisje op zijn grondvesten gedaverd, maar meer daarover de volgende keer !!

 Knuffels van jullie bovenmenselijkhondelijk tegen haar winterslaap vechtend Misske Poppy

06:20 Gepost door Miss Poppy in dieren, Miss Poppy spreekt | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.