19-09-11

Het einde van de "DAILY TAIL" ?

Hallokes allemaal !!

Ik ben er nog niet goed van ! Het was ook de reden waarom het hier wat stillekes geweest is ! Het was precies alsof d'en hemel op mijn bolleke gevallen was ! Ik heb mij de voorbije dagen suf gepiekerd en kan er nog altijd niet bij dat iemand zo stom, lomp, onhandig, destructief (en ik kan nog wel effekes zo voort gaan), kan zijn  !!

Wat was er gebeurd ? Awél ! Vrouwtje heeft mijn levenswerk vermorzeld !

DSCN5054.JPG

Hoe heeft ze dat gedaan ? Awél  ! Ze heeft haar fleske water laten vallen ! Poef, baf, los op mijn super-deluxe-exclusief drinkwaterbakje ! Kapot is't ! In honderdmiljoenendemiljard stukskes !! Nee, ik weet het wel, het zijn er maar een stuk of 10, maar mijn hartje is wel in ontelbaar veel meer stukskes gebroken ! En bovendien of het nu in 100 of 100000000 stukskes kapot gegaan is, 't is en 't blijft een kapot drinkbakje waar ge nooit of vanzeleven nog water kunt in doen !

Mijn eerste planneke was om vrouwtje te verbannen, te excommuniceren, op te laten sluiten, af te voeren ! Eén voor één fijne plannekes ! Tot ik er aan dacht dat het toch min of meer handig is, als vrouwtje er bij is, zeker als we de kassa moeten passeren voor lekkers en speeltjes ! Ahja, het praktische hondje in mij steekt ten gepasten tijden, de kop op ! 

Daarom werp ik nu met de regelmaat van de klok vrouwtje vieze, verwijtende blikken toe in de hoop dat ze zich nog heel lang schuldig zal blijven voelen voor deze ontoelaatbare vandalenstreek die ze uitgehaald heeft !!  

Sluutjes (van een ondertussen bijna uitgedroogd) Misske !

09:59 Gepost door Miss Poppy in dieren, Miss Poppy spreekt | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.