07-06-07

sh.......t

´k wou dat ik wist wat ik nu weer fout gedaan heb. layout helemaal weg. soit inhoud telt !!!

21:59 Gepost door Miss Poppy in Woody spreekt | Commentaren (0)

 Koosnaampjes top 10

 

Koosnaampjes top 10: 

10. Didi : Zo noemt Lilianne, de buurvrouw, me soms. Waarom ze het eerste deel van mijn naam opeet, ‘k zou het niet weten. Ik weet nog thans uit goede bron, dat ze een Dry Sherry’tje (met een kriekje) verkiest om op te drinken en te eten.  

9. Wodehouse : Dit is nu mijn volledige naam. Die man heeft een boek geschreven (nee, niet over hondjes) wel over prijs-varkens, Engelse lords en Jeeves, de wereldberoemde, superintelligente (deze eigenschap moet doorslaggevend geweest zijn) butler. Vrouwtje las één van zijn boekjes toen ze besliste om mij te adopteren.  

8. The Woodster: Klinkt verdomd stoer ! Is een uitvinding van Tante Joan, één van vrouwtjes zussen. (1 van de 3, evenveel schoonbroers)  

 

 

7. Sushi : gewoon omdat vrouwtje er gek op is, volgens haar lijkt het ook een beetje op Shih Tzu. Maar als je het mij vraagt, alleen als je een ernstig spraakgebrek hebt.  

 

 

6. Koekjesmonster : Spreekt voor zich. Deze naam steekt de kop op als mijn  snoepdoos voor de zoveelste keer leeg is en vrouwtje mijn snoepjes op het boodschappenlijst schrijft.  

5. Wooohooods (uit te spreken met langgerekte klinkers en een lichte variatie in de toonhoogtes) : wordt gebruikt als ik mij verstopt heb en vrouwtje me niet kan vinden. Of gewoon op die momenten dat ze haar ogen niet naar behoren gebruikt en ik op mijn vaste stek in de zetel lig (stel je voor : ik bijna wit met een paar lichtbruine haartjes, de zetel donker bruin, begrijpe, wie begijpe kan). Stekeblind is ze als je het mij vraagt.

4. Sus of suske : meestal voorafgegaan door “maar” en gevolgd door “toch”, HET zinnetje als ik mij pijn gedaan heb omdat ik tegen een tafel, stoel of ik weet niet wat gelopen heb aan de kant waar ik geen oogje heb of gewoon omdat ik me niet lekker voel en net mijn beste heb-medelijden-met-mij snoetje heb opgezet.  

 

 

3. Woefenstein : oorspronkelijk “Frankenstein” (weeral een boek, zeg je misschien, maar het kan ook een film zijn), wordt meestal gebruikt als ik er niet al te attractief uitzie, bijvoorbeeld ’s morgens als ik de haartjes aan 1 kant van mijn kopje platgeslapen heb of omdat ik net uit de tuin kom en de zetel in wil met een halve composthoop in mijn pelsefrakske.  

 

 

2. Kieken: Deze snap ik helemaal niet. We hebben kiekens gehad, en ik zie helemaal geen gelijkenis. De enige overeenkomst die ik zie, is dat zij ook alles opaten wat hen voorgeschoteld werd en ik ook niks eetbaar weiger dat onder mijn snoetje gestoken wordt.   

 

 

1. Woodje Petoetje : vrouwtjes interpretatie van  “zotje petotje” geschreven door Walschap, schattig kinderboekje dat ze op een rommelmarkt op de kop getikt heeft. Wegens de overeenkomst met “schattig” natuurlijk !  

 

 

Uw reporter, Woody

 

21:43 Gepost door Miss Poppy in Woody spreekt | Commentaren (1)